maandag 13 april 2009

Ding 20

Last FM
Leuk om je favoriete muziek op te zoeken. Ik heb een account aangemaakt en ook van Itunes maar ik kom steeds niet verder dan een 30 seconde van mijn nummers.
Kan ik geen nummer helemaal downloaden? Of moet ik er dan voor betalen zoals bij Itunes staat aangegeven? Mijn dochter download muziek via limewire.com. Dat kan wel iets makkelijker volgens mij. Maar wie heeft een goede tip? Doe ik iets fout in last-fm?

3 opmerkingen:

  1. ik heb ingelogd met het cursusaccount en kon de mij uitgekozen nummers helemaal beluisteren. Weet helaas niet wat je fout doet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Speel je jouw muziek (het maakt niet uit of dat nu in Mp3 vorm is, of als CD) op je computer af via het programma iTunes, dan kan de speciale last.fm software de tracks synchroniseren met je account. Je hoeft dan niet op de website te zijn ingelogd.

    Het idee achter Last.fm is simpel. Je downloadt een plug-in voor je mediaspeler die bijhoudt welke muziek je draait. Aan de hand van deze gegevens maakt Last.fm een 'muziekprofiel' aan.
    Je kan ook via limewire.com muziek downloaden op je pc. Daarna zoekt Last.fm er vergelijkbare nummers bij. Deze nummers worden dan wel in zijn geheel gespeeld.
    En idd. je kan ook via itunes nummers kopen, maar er zijn genoeg sites waarbij het niets kost.
    Bittorent.com is ook zo'n site.
    Suc6 ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. He Coby, je bent er bijna. De laatste dingen nemen echt niet veel tijd we verwachten jou toch ook maandag bij de diplomauitreiking. Zet hem op

    BeantwoordenVerwijderen