zondag 29 maart 2009

Ding 16

Hierbij een filmpje van Energy4all. Het gaat over mijn nichtje Paulien die een zeldzame spierziekte heeft. De onderzoekers staan op punt een medicijn tegen deze ziekte te onttwikkelen maar het ontbreekt hen aan geld om het onderzoek voort te zetten. Er zijn namelijk te weinig kinderen die aan deze ziekte sterven.
Mijn nichtje kan steeds minder maar doet er van alles aan om geld in te zamelen voor onderzoek. Ze is ambassadeur voor Energy4all samen met Jochem van gelder en Jochem Meijer.

Hierboven het filmpje op youtube:

3 opmerkingen:

  1. Wat is dit 23dingen toch bijzonder, nu weer dit filmpje. Was ontroerd toen ik je nichtje hoorde zeggen dat ze toch heel gelukkig is en kan genieten van kleine dingen!
    Heb 12 mei al in mijn agenda gezet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kreeg er tranen van in m'n ogen, bij dat laatste stukje. Wat zijn er toch een akelige ziektes, en wat wrang dat er geen geld is voor onderzoek als er te weinig mensen aan sterven.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Niet te geloven dat er voor dit soort onderzoeken geen geld is. Terwijl het zelfs al zover is dat er in ontwikkeling een medicijn voor is. Een ontroerend filmpje, en wat goed dat je dit onder de aandacht brengt op deze manier.

    BeantwoordenVerwijderen